Igår hadde Henriette bursdag så da lagde jeg en dæjlig sjokolade-banan-kake.
Her er kunstverket dagen derpå, like god og saftig...mmmmm!!
Her er oppskriften:
3 egg
3 dl sukker
5 del mel
2 ts bakepulver
50 g smør
100 g lys kokesjokolade
3 modne bananer
glasur:
100 g mørk kokesjokolade
1 ss smør
revet appelsinskall
Sånn gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader
2. Bland hvetemel og bakepulver i en bolle
3. Smelt smøret i en kopp i mikroen (evt vannbad i kjele)
4. Mos bananene
5. Visp egg og sukker til eggedosis (seperat)
6. Vend så inn eggedosisen i melblandinga sammen med smør og banan og hakket sjokolade.
7. Stekes i 40-45 min. La den så hvile på rist i ca 10-15 min før glasuren tas på så den ikke renner utover. Pynt med revet apelsinskall.
Kjempegod!
torsdag 16. april 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Tilpasset søk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar