onsdag 20. mai 2009

Ny produkter i postkassa+ en supergod kyllinggryte!

For en fantastisk følelse det er å få pakke i posten! Og særlig når man venter på noe godt. I dag kom denne smarte dagkremen. Sunn på alle mulige måter, med solfaktor 15 samt en formel som skal gi deg en raskere brunfarge (for godt til å være sant?). Kosta ca 100 kroner og er visstnok drøy i bruk. Luktet godt også :)

Nå om dagen bruker jeg den eksklusive dagkremen fra REN, fikk nemlig litt av den av Nina siden jeg er i teste-modus om dagen. Men er ikke så mye igjen av den og siden sola begynner å titte på min kropp litt oftere nå så passer det jo fint å gå over til den nye fra Green people :)


Produktanmeldelser vil komme på http://levlogisk.com/ etterhvert, så da er det bare å følge med og melde dere på nyhetsbrevet på Lev Logisk ;)

I pakka låg det også en lipbalm med solfaktor 8 fra Green People.

Og ei pakke jeg fikk igår (bestilte masse gøy for ca en uke siden som kommer rennende inn nå) så kom der en volumshampoo fra Lavera med appelsinduft, og en Lavera-balsam med roseduf for tørt og slitt hår.



Økologisk selvfølgelig ;) Eller ikke 100% økologisk, det finnes knapt.
Vel, nok om det.
Her er en deilig kyllinggryte de som har vært i Thailand sikkert setter pris på. Sunt, enkelt og vanvittig godt. Dette blir en klassiker hjemme hos oss ihvertfall!
Kyllinggryte med kokosmelk

Dette trenger du til 2 personer:
1 liten finhakket løk
1 båt hvitløk
2 ts karri (gjerne thai karri)
2 kyllingfileter i strimler
salt og pepper
1 boks kokosmelk (gjerne økologisk)
ca 1/2 dl hønsebuljong
1 ts gurkemeie
1 ts tørket limeblader (kan sløyfes men du finner de på meny ved nudel-avdelingen)
litt soyasaus (kan også sløyfes)
1/2 rød chili uten frø/evt en halv ts chilipulver (tilpasses etter smak)
Nesten en hel bunt grønn asparges i biter
Nesten en hel pk sukkererter delt i to
1 aubergine i biter med skall
hakket koriander eller hakket bladpersille (kan sløyfes)
Setveres med ris.
Slik gjør du:
  1. Fres løk, hvitløk og karri i smør eller olje, ikke svi...det skal kun bli blankt og mykt.
  2. Tilsett kyllingen og krydre med salt og pepper.
  3. Stek til kjøttet er hvitt.
  4. Ha i buljong, kokosmelk, gurkemeie, limeblader, chili og soyasaus og la koke 2 min.
  5. Ha i auberginen og kok videre i 4 minutter. Ha i resten av grønsakene og kok i 4-5 minutter til.
  6. Dryss over korianderen og evt en limebåt om du har.

Da var det ferdig og bare å hogge innpå!!

Vær så snill å prøv denne da og si hva du syns! Er så gøy med tilbakemeldinger :)

Og husk å sjekk Lev Logisk også da. Meld deg på nyhetsbrevet så får du vite det når jeg legger inn nye artikler ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tilpasset søk