onsdag 22. april 2009

Dagens lille lek

Først en morsom lek Silje la til på sin blogg som jeg tenkte å videreføre:

"En veldig morsom utfordring jeg fikk:Skriv "(navnet ditt) er" i gåseøyne i søkefeltet til Google (f.eks. "Stina er"). De 10 første sitatene Google kommer med, er de som gjelder!" - sitat fra Sillassammensatte.


Her er mitt resultat:



1. Sally er flott i fargene og en herlig hund som takler alle oppgaver på en flott måte.




2. I februar 2008 var releasedato for Something Sally’s debutalbum“Familiar Strangers” og når du hører musikken deres, er det lett å skjønnehvorfor de har valgt denne tittelen. Something Sally er både noe nytt og ukjent,men samtidig meget gjenkjennelig.

3. Er du over 175 centimeter høy er du kanskje av og til litt lei av at buksene er for korte og ermene på genseren bare holder seg lange nok gjennom én vask?Long Tall Sally er stedet.





4.Men motpoler trekkes som kjent sammen, og kjemien mellom Harry og Sally er perfekt.


5. Sally er en temperamentsfull tispe med mye jakt, lekelyst og kamp. Hun er sosial og trivelig, og meget glad i mennesker. Sally har høy arbeidslyst og god konsentrasjon og gjør det meste for en ball. Sally er lett å ha med og gjøre i det daglige. Hun er et meget godt brukshundemne, siden hun opptrer som en naturlig sporhund, med et rolig og dypt søk.



6.Sally er en pianist som er 21 år, og som nå går 3 året på skolen.Hun er ein av 50% av studentene som studerer I et fremmed land,.Sally var bestemt på å bli pianist siden hun var veldig liten, og har til tross for motgang fra foreldre kommet seg langt.


7. Sally kom til verden i Stavanger hos min søster, hun ble født 09.06.05, hun ble født på soverommet i et hjørne i en eske. Det var 5 i kullet 3 gutter og 2 jenter.Sally er søster til Franz, Tigergutt,Troy og snippi. Hun er tanten til Macgayer.Sally er en veldig spesiell dame som er sterilisert/kastrert.Sally vet hva hun vil, og hun snakker veldig mye. Sally kan finne på å sitte å snakke i tlf. dersom hun har lyst til å være med i samtalen. Sally er av farge skilpadde blå og er en meget søt dame.Sally liker å være ute med Indy og hun elsker å være med på tur med hundene.Sally har ernormt mye personlighet, og hun er en meget sta og bestemt dame.Hvis Sally vil ut så sier hun klart i fra, eller dersom hun vil ha mat er hun også flink til å si.Sally liker å ha masse oppmerksomhet, liker å ligger på fanget å elsker å sette klørna i kneet, noe som ikke er like behagelig. Sally er en frøken som en blir fort glad i når en blir kjent med henne, men det tar litt tid å bli kjent med denne frøkna siden hun til tider kan være veldig skvetten av seg.Sally følger etter oss som en hund, elsker å leke med ting hun finner som feks. et hundebånd. Sitter en foran pc-en er det ikke lenge før en for selskap av henne, hun hopper opp på fanget å skal være med å skrive.Hun elsker å kvesse klørne sine på sofaen, stoler selv om hun vet at hun ikke for lov.Sally og Indy er bestevenner og gjør alt i sammen av og til vil ikke sally inn før Indy går inn med henne.Hun elsker å hoppe opp på toppen av bokhylla og ligge der i fred og ro dersom hun vil ha tid for seg selv.Sally elsker å klatre i trær, men hun er livredd for biler noe som er veldig positivt.Sally bruker lang tid å bli kjent med nye folk, og er det for mange folk i huset så stikker hun fort ned på sin trygge plass i kjelleren.Sally er sterilisert, hun ble sterilisert når hun var 6måneder.Sally lyder navnet sitt, og kommer springende i full fart når jeg roper navnet hennes.Dersom jeg synger elsker sally å synge med meg.HUn er en artig katt på alle måterVI er meget glad i vår spesielle, men ikke minst vakre frøken.


8. Sally er russiskfødt, og blei rekruttert av det britiske Secret Service i Paris i 1939.

9.«Disco Romance » kan for eksempel framstå som en åttitallsdiskofusjon mellom Vesaas’ «Isslottet» og en Frid Ingulstad-roman, der Sally er en beskjeden og evig forelsket romantiker, som ikke tør nærme seg sin utkårede, men i stedet sitter på pikerommet og skriver kjærlighetsdikt. Trist, men fint.


10. John og Sally er kjent over hele Europa og bruker mye av sin tid på reise med sine roadshows. De kan blant annet i år bli sett på IT Forum i Barcelona i November.

2 kommentarer:

  1. Hehe, Sally er ei hissig tispe:))

    Men du skulle egentlig bare ta de stedene der det begynte med Sally er, og så bare skrive den ene setningen. Da blir det litt gøyere;)

    SvarSlett
  2. ja e vet men så syns e noen av de neste setningene også var ganske morsome så da ble det sånn...katt, hund, secret service og pianist...ikke dårlig det ;)

    SvarSlett

Tilpasset søk