torsdag 16. april 2009

Ei syyykt god kakeoppskrift

Igår hadde Henriette bursdag så da lagde jeg en dæjlig sjokolade-banan-kake.
Her er kunstverket dagen derpå, like god og saftig...mmmmm!!


Her er oppskriften:

3 egg
3 dl sukker
5 del mel
2 ts bakepulver
50 g smør
100 g lys kokesjokolade
3 modne bananer

glasur:

100 g mørk kokesjokolade
1 ss smør
revet appelsinskall

Sånn gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader
2. Bland hvetemel og bakepulver i en bolle
3. Smelt smøret i en kopp i mikroen (evt vannbad i kjele)
4. Mos bananene
5. Visp egg og sukker til eggedosis (seperat)
6. Vend så inn eggedosisen i melblandinga sammen med smør og banan og hakket sjokolade.
7. Stekes i 40-45 min. La den så hvile på rist i ca 10-15 min før glasuren tas på så den ikke renner utover. Pynt med revet apelsinskall.

Kjempegod!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tilpasset søk