onsdag 15. april 2009

Digge sofaer

Den sofaen vi har idag er fra IKEA, er hvit og heter Tylösland. En veldig grei sofa til å være første-leilighets-sofa. Sånn ser den ut:

Men nå som det er baby på gang så er vel årene med hvit brukssofa forbi..? Eller? Så lenge trekkene er vaskbare skal det jo ikke være noen sak hvis man virkelig vil ha hvit sofa, og det er jo lekkert da :)


Men her er noen sofaer som ikke nødvendigvis er hvite, men veldig fine likevel:

Disse tre sofaene er fra ROCKA og kan fås i mange farger og settes sammen slik man ønsker. PS: Prisen er forresten ganske så fantastisk ;)











3 kommentarer:

  1. Masse fint på bloggen din Sally:) Og nei, anbefaler IKKE lyes stoff sofaer når man får barn!! Selvom det går ann å vaske trekket..mange flekker som ikke går bort samme ka;) Her kjøpte vi svarte skinn sofaer, selvom det ikke er spes "in" nå;) men angrer ikke for å si det sånn.. Her gikk forresten teppet bort ganske fort og;) Tenker som så at vi får ta igjen lyse møbla og tepper seinere når barna blir litt større:=)

    Ellers så håper e at dåkke har det bra, og koser deg med magen<3

    *cecilie*

    SvarSlett
  2. Ja du har nok rett i det, tenker vi går for en grå sofa her i huset :) Går ann å impregnere stoff-sofaer sånn at flekker ikke setter seg så lett så får teste ut det og gi dere tilbakemelding når erfaringer er gjort ;)

    Koser meg med magen ja, 40% sykemeldt nå pga bekkenløsning så da blir det mer tid til å blogge, hehe :)

    SvarSlett
  3. Hei Sally. :) Kjempe fin blogg. :D Lagt den til på min blogg... www.sjefa.wordpress.com

    SvarSlett

Tilpasset søk